Русский корабль иди на хуй
Внимание!!!

Для того что бы добавить свой ресурс, вы должны зарегистрироваться или залогиниться!

Главная  Лучшие    Популярные   Список  

СТО «Автокосметика» м.Івано-Франківськ


Разместил: kiev1diesel Категория: Автомастер

АвтокосметикаСТО «Авто-косметика» в м. Івано-Франківськ спеціалізується на проведені ремонтно-косметичних робіт імпортних автомобілів, а саме: заміна лобового, заднього та бокового скла, ремонт тріщин на лобовому склі, полірування від подряпин на склі, ремонт/заміна дзеркал заднього виду, бронювання фар антигравійною плівкою, захисне нано-покриття лобового скла, ремонт пластикових деталей автомобілів (ремонт бамперів, торпед, тощо.), малярка та покраска авто.

Коротко про послуги:

Заміна скла. Послуги по заміні скла виконуються щодо будь-якого типу скла. Це може бути як лобове скло так і заднє або бокові чи кутові стекла. Також ми пропонуємо досить широкий вибір стекол як бюджетних так і орегінальних або ліцензованих стекол від виробника.

Ремонт тріщин на лобовому склі. Ремонт тріщин виконується по американській технології полімеризації та за допомогою високотехнологічного обладнання та матеріалів, що дає змогу виконувати ремонт тріщин та сколів на лобовому склі якісно та з гарантією, що "запаяна" тріщина далі не піде, а також зменшуючи її видимість до ледь-помітної "павутинки".

Полірування скла від подряпин. Ця послуга дозволяє усунути подряпини на лобовому склі, які залишає після себе щітка з налипшими кристалами піску. Полірування виконується професійним обладнанням та матеріалами, що дозволяє відновити поверхню скла до идеальної.

Ремонт та заміна дзеркал заднього виду. Даний вид ремонту полягає в тому, що пошкоджене дзеркало міняється на нове або виготовляється під замовлення та встановлюється в плафон, що дає змогу обирати між бюджетним варіантом дзеркала та орегінальним. Також встановлюється новий підігрів дзеркал замість пошкодженного.

Анти-гравійне бронювання фар. Такий спосіб бронювання як бронювання антигравійною плівкою дозволяє значно захистити фари від пошкоджень таких як сколи від ударів камінців, що досить часто вилітають з під колес авто, що рухається попереду. Рахується що вірогідність пошкодження фари з нанесеною анти-гравійною плівкою зменшується в декілька разів, тому що пошкодити це бронювання звічайний гравій який найчастіше вилітає з під коліс не може.

Нанесення захисного нано-покриття на лобове скло. Ця технологія є новітньою, що дає змогу отримати декілька переваг. Перш за все нано-покриття зменшує вірогідність пошкоджень на лобовому склі таких як сколи та царапини завдяки тому, що коефіцієнт скользіння збільшується в рази(!) Також завдяки тому ж нано ефекту полімерне покриття відштовхує воду, що дозволяє не використовувати щітки-двірники під-час дощу. Ще можна добавити таку перевагу що лід який взимку намерзає на склі злітає з нано-покриття при включенні щіток-двірників, що не потребує ніяких ручних скребків та щіток.

Тонування автомобобілів якісною американською плівкою.

СТО "Автокосметика" м.Івано-Франківськ
вул. Мазепи, 144 (територія ДОСАФ 20,21 бокси)
тел. (099)944-45-58, (096)500-60-55


Нет комментариев. Почему бы Вам не оставить свой?



Внимание!

Вы не можете отправить комментарий анонимно!
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Внимание!


Онлайн-трансляция событий в Украине

Искать

Поиск