Русский корабль иди на хуй
Внимание!!!

Для того что бы добавить свой ресурс, вы должны зарегистрироваться или залогиниться!

Главная  Лучшие    Популярные   Список  

Соціальна мережа Nimses


Разместил: nimses Категория: Интернет

Соціальна мережа NimsesNimses ... перша українська геолокаційна крипто-соцмережа ...
Соціальна мережа Nimses - пошук людей і знайомства по всьому світу. Тут ви можете легко знайти своїх друзів, рідних, однокласників або знайомих!

Концепція продукту ... незважаючи на філософський контекст офіційного сайту проекту Nimses, проста і зрозуміла: користувач скачує на свій смартфон додаток Nimses (доступні версії для Android і iOS), створює рахунок у сервісі, підтверджує його і після цього отримує можливість накопичувати віртуальну валюту, нараховується за час з моменту реєстрації в сервісі.
Кожну хвилину в гаманець користувача додається один NIM - так називається умовна фінансова одиниця в системі, яку, як запевняють розробники, в подальшому можна буде обміняти на реальні гроші за відповідним курсом або витратити на придбання будь-яких послуг чи товарів.
Таким чином, за 1440 прожитих за добу хвилин віртуальний гаманець користувача збільшується на 1440 німов... це безумовно гарантований базовий добовий прибуток кожного, відзначають щедрі на роздачу умовних грошових одиниць творці проекту.



Nimses – бесплатное геолокационное мобильное приложение, которое фиксирует и сохраняет прожитое тобой время и позволяет управлять им. Скачай и зарегистрируйся в Nimses, чтобы сохранять время.


Нет комментариев. Почему бы Вам не оставить свой?



Внимание!

Вы не можете отправить комментарий анонимно!
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Внимание!


Онлайн-трансляция событий в Украине

Искать

Поиск