Русский корабль иди на хуй
Внимание!!!

Для того что бы добавить свой ресурс, вы должны зарегистрироваться или залогиниться!

Главная  Лучшие    Популярные   Список  

Інтерміст-НЕОН прайси


Разместил: intermist Категория: Цены

33003, м.Рівне, вул. Гагаріна, 39
Тел: +38(0362)245582; +38(0362)635989
Факс: +38(0362)245582




Спільне українсько-канадське підприємство “Інтерміст-неон” працює на рекламному ринку України з 1999 року.
За роки плідної діяльності фірмі вдалося досягти значних успіхів у виробництві візуальної реклами, зокрема неону — одного з найбільш ефектних, привабливих і перспективних видів візуальної реклами.
Зайнявши впевнені лідерські позиції на ринку візуальної реклами, підприємство активно просуває свою продукцію у багатьох регіонах України, водночас приділяючи значну увагу розробці технологій, спрямованих на збільшення тривалості терміну служби неонових трубок.
фото з галереї робіт Вироби нашої фірми — від простих неонових вивісок до великих дахових установок — прикрасили своїм святковим сяйвом вулиці Рівного, Києва, Львова, Луцька, Івано-Франківська, Трускавця, Хмельницького, курортів південного берега Криму та багатьох інших міст України, додавши міським краєвидам неповторного нічного шарму та привабливості, підкреслюючи особливу красу нічного міста.
Роки наполегливої праці згуртували на фірмі колектив висококласних фахівців з великим досвідом роботи по виготовленню електронних виробів.
Саме завдяки цьому досвіду народилася нова технологія, що дала змогу суттєво покращити якість і довговічність неонової трубки.
Не менш важливим результатом цієї технології є також і зведення до мінімуму негативних наслідків для навколишнього середовища і здоров‘я персоналу при використанні ртуті


Нет комментариев. Почему бы Вам не оставить свой?



Внимание!

Вы не можете отправить комментарий анонимно!
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Внимание!


Онлайн-трансляция событий в Украине

Искать

Поиск