Русский корабль иди на хуй
Внимание!!!

Для того что бы добавить свой ресурс, вы должны зарегистрироваться или залогиниться!

Главная  Лучшие    Популярные   Список  

Украинская Ассоциация медиа-юристов


Разместил: mediapravo Категория: Право

Асоціація медіа-юристів об’єднує професійних юристів з усіх регіонів України, які надають юридичну підтримку засобам масової інформації і журналістами та ставить перед собою завдання інформувати журналістів про їх професійні права та можливості; забезпечувати ефективний юридичний захист цих прав; сприяти утвердженню принципу свободи слова в Україні; та адаптації українського законодавства до міжнародних угод.
Юристи, об’єднані Асоціацією працюють у цій царині з 1998 р. За цей час ними надано допомогу більше ніж у 1000 справах по захисту преси. Асоціація є єдиною організацією в Україні, яка отримала членство у всесвітній мережі організацій, що опікуються свободою доступу до інформації. Готує експертні висновки щодо законодавчих можливостей та практики їх реалізації в Україні. Бере участь у всесвітніх та європейських дослідженнях.
Засновники Асоціації починали свою роботу в Програмі Правового захисту та освіти ЗМІ IREX Pro-Media. За час існування Програми ними було проведено більше 50 тренінгів для журналістів, що надало можливість вивчити їх проблеми, систематизувати їх та знайти шляхи вирішення. Юристи Асоціації мають 8-річний досвід проведення семінарів (тренінгів) для юристів та суддів.
Юристи Асоціації працюють у центральному офісі у місті Києві та в усіх областях України.


Нет комментариев. Почему бы Вам не оставить свой?



Внимание!

Вы не можете отправить комментарий анонимно!
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Внимание!


Онлайн-трансляция событий в Украине

Искать

Поиск