Русский корабль иди на хуй
Внимание!!!

Для того что бы добавить свой ресурс, вы должны зарегистрироваться или залогиниться!

Главная  Лучшие    Популярные   Список  

Інститут безперервної фахової освіти


Разместил: ibfo Категория: Курсы

49600,
Україна, м.Днiпропетровськ,
вул. Паторжинського 11а.
Конт.тел: +38 (0562) 36-22-08, 47-16-66, 46-93-66, 37-96-43
E-mail:ibho@a-teleport.com


ПРИДНІПРОВСЬКА ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ є провідним навчальним закладом по підготовці спеціалістів інженерно-будівельного, механічного, архітектурного та економічного профілю у Придніпровському регіоні.
Підготовка спеціалістів в академії здійснюється за 18 спеціалізаціями, 9 напрямків підготовки з ліцензованим планом прийому 1230 чол.
Навчально-виховний процес і наукові дослідження здійснює висококваліфікований колектив викладачів та наукових робітників, який включає 68 професорів, докторів наук, 262 доцентів, кандидатів наук. В академії працюють 27 академіків та 12 членів-кореспондентів галузевих академій, 2 лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки.
Очолює колектив будівельної академії ректор, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, директор-засновник Міжгалузевого мінституту будівельних матеріалів і конструкції Міжнародної інженерної академії, член Ради Асоціації вузів СНД, член товариства чорної металургії США (1991), член Європейського товариства математиків і механіків (Німеччина, 1995), лауреат Державної премії Большаков Володимир Іванович.
У 1998 році за наказом міністра освіти і науки України та ректора академії при Придніпровській державній академії будівництва та архітектури створено Інститут безперервної фахової освіти (ІБФО). Первий директор Шабанов П. П. Зараз директор институту Мелашич Василь Васильович.
На першому етапі профільної освіти учні отримують елементарні фахові знання і навички з обраної ними спеціальності в профільних класах школи.
На другому етапі випускники профільних класів для набуття подальшої фахової освіти можуть навчатися або в середніх професійних навчальних закладах, або у вищих навчальних закладах різних рівнів акредитації (вищих ПТЗ, технікумі, коледжі).
Ми вважаємо, що для отримання не просто вищої, а професійної вищої освіти є доцільним другий етап навчання, який передбачає продовження фахової підготовки у професійних навчальних закладах, в тому числі І-ІІ рівнів акредитації. Якраз тут надається професійна фахова освіта. Після цього можна продовжити навчання на третьому етапі для отримання повної вищої освіти і диплома спеціаліста або магістра. Саме на таку ступеневу освіту вказує досвід технічно розвинутих країн світу.


Нет комментариев. Почему бы Вам не оставить свой?



Внимание!

Вы не можете отправить комментарий анонимно!
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Внимание!


Онлайн-трансляция событий в Украине

Искать

Поиск