Русский корабль иди на хуй
Внимание!!!

Для того что бы добавить свой ресурс, вы должны зарегистрироваться или залогиниться!

Главная  Лучшие    Популярные   Список  

Департамент информационных технологий при МВД Украины


Разместил: dit.centrmia Категория: Власть

Створені у 70-х роках інформаційні служби не тільки зберегли та примножили банк даних щодо осіб, притягнутих до кримінальної відповідальності, але й значно розвинули сферу інформаційних послуг, які надаються оперативним та іншим службам ОВС.

20 липня 2002 року на базі Управління оперативної інформації МВС України було створено Департамент інформаційних технологій при МВС України.
Зараз ДІТ - це найбільший об'єкт зберігання інформаційних масивів у системі МВС України, що є провідною організацією, яка розробляє та впроваджує комп'ютерні інформаційні підсистеми в діяльність органів внутрішніх справ України.
Основні завдання Департаменту:
Організація інформаційного забезпечення органів внутрішніх справ, надання інформації фізичним та юридичним особам у рамках чинного законодавства України та інших нормативно-правових документів, які регулюють цю діяльність.
Ведення обліків правопорушників, злочинів, скоєних на території України, криміналістичних та оперативних обліків у обсязі, структурі та порядку, визначених чинним законодавством України, які регламентують діяльність правоохоронної системи держави, забезпечення збору та аналізу інформації з відкритих джерел.
Упровадження сучасних інформаційних технологій та інформаційних систем у діяльність ОВС.
Формування державної та відомчої статистичної звітності про стан злочинності на території України та результати діяльності ОВС у боротьбі з нею.
Організація міжвідомчої та, за дорученням керівництва Міністерства, міждержавної взаємодії з питань обміну інформацією.
Організація виконання та здійснення контролю, у межах своїх повноважень, за виконанням державних програм з інформатизації.
Ведення архівного та довідково-інформаційного фондів МВС України.
Побудова корпоративної інформаційної мережі ОВС України та забезпечення її функціонування.
Ведення єдиного державного обліку всіх суб'єктів господарської діяльності системи МВС України, що підлягають включенню до Державного реєстру підприємств та організацій України.
Ведення наукових досліджень у сфері інформаційних технологій та координація робіт з впровадження проектів інформаційних систем МВС України.
Щорічно до нашого підрозділу звертаються сотні тисяч користувачів та кореспондентів і цей потік постійно зростає. ------------------ м.Київ, 01024, Україна
телефон : (044) 256-1440 ;(044) 256-1565
факс : (044) 291-1750
Гость Юрий
Дата: 17.01.2011 22:17:10 Комментарий #1
Гость Юрий Интересно а на требования (запросы) с России ответы дают?


Внимание!

Вы не можете отправить комментарий анонимно!
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Внимание!


Онлайн-трансляция событий в Украине

Искать

Поиск