Русский корабль иди на хуй
Внимание!!!

Для того что бы добавить свой ресурс, вы должны зарегистрироваться или залогиниться!

Главная  Лучшие    Популярные   Список  

Официальный сайт МСЛ


Разместил: msl Категория: Игры

Вітчизняна історія державних лотерей - це історія становлення і розвитку "Молодьспортлото". Найстаріший в Україні самий великий лотерейний оператор "М.С.Л." - спадкоємець кращих традицій союзного "Спортлото" уже 35 років на лотерейному ринку. "М.С.Л." і сьогодні залишається лідером лотерейної справи в Україні.
Сьогоднішній день Оператора державних лотерей "М.С.Л." це
31 представництво у всіх областях України;
більш 1500 стаціонарних пунктів власної мережі розповсюдження ;

тисячі пунктів продажу у мережі Ощадбанку й Укрпошти;
і головне 30 державних лотерей, що мають ліцензію Міністерства фінансів України.
Залишаються незмінними принципи, на яких будував і буде будувати свою роботу лотерейний оператор "М.С.Л.". Вони прості і зрозумілі кожному: повага до гравця, продовження традицій, спрямованість у майбутнє.
Для мільйонів гравців з лотереєю пов'язані найщасливіші моменти життя, повні пристрасті, азарту, торжества перемоги.
На сьогоднішній день МСЛ проводить 30 лотерей. Це весь спектр розваг для шукачів лотерейної удачі - миттєві, числові, бінго та інтернет лотереї.
Лотереї залучають і чоловіків і жінок. Спектр ігор досить різноманітний. Основний бренд "Лото-Забава" - сімейна гра, телевізійний розіграш дуже популярної квартирної лотереї "ХТО ТАМ", лотерея "Мегалот", що трансформувалася з "Українського спортлото" - гра для гравців з аналітичним складом розуму, "Спротпрогноз" для чоловіків, що люблять і знають футбол. Є великий вибір миттєвих лотерей, і вони мають своїх шанувальників.
Відповідно до українського законодавства про державні лотереї, не менш 50% від виручених коштів, спрямовані на виграшний фонд наших лотерей. МСЛ перераховує гроші в державний бюджет, тому ваші виграші не оподатковуються.
У своїй діяльності МСЛ здійснює співробітництво з відомими іноземними і вітчизняними фірмами, використовує високотехнологічне устаткування.
З 1993 року МСЛ входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей. Ця асоціація об'єднала в собі лотерейні компанії Європейських країн, Ізраїлю і деяких країн СНД.


Нет комментариев. Почему бы Вам не оставить свой?



Внимание!

Вы не можете отправить комментарий анонимно!
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Внимание!


Онлайн-трансляция событий в Украине

Искать

Поиск